Mijlocaşul Florin Purece şi portarul Laurenţiu Brănescu nu vor mai continua la formaţia Farul Constanţa, în sezonul 2022-2023, a anunţat, miercuri, clubul patronat de Gheorghe Hagi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Purece, 30 de ani, a semnat, vara trecută, un contract valabil până la finalul sezonului 2021/2022 cu Farul, echipă la care a mai evoluat în ediţia 2016/2017 a Ligii I.

În sezonul recent încheiat, el a jucat 27 de meciuri cu echipa din Constanţa, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Campion cu FC Viitorul în 2017, Florin Purece a mai fost legitimat la Concordia Chiajna, Hapoel Raanana (Israel) şi Termalica (Polonia).

Tot în vara anului trecut a venit la Farul şi Laurenţiu Brănescu, el semnând atunci un contract valabil trei sezoane.

În carieră, portarul de 28 de ani, care a disputat numai un meci cu echipa constănţeană în sezonul trecut, a mai evoluat pentru Juventus (Italia), Omonia Nicosia (Cipru), Dinamo, HNK Gorica (Croatia), Zalgiris (Lituania), Kilmarnock (Scoţia) şi Politehnica Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.