Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins, joi, formaţia SCM Râmnicu Vâlcea, scor 27-22 (11-9), în meci contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naţionale, la turneul de la Sf. Gheorghe. CSM Bucureşti a jucat fără şapte jucătoare şi antrenorul Adrian Vasile, cu teste pozitive la Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi s-au disputat ultimele patru meciuri din etapa a 10-a, rezultatele înregistrate fiind: Activ Ploieşti - CSM Galaţi 25-25, Universitatea Cluj - Gloria Bistriţa 25-24, Gloria Buzău - HC Zalău 27-26 şi SCM Râmnicu - CSM Bucureşti 22-27.

Surpriza zilei a venit la partida ”U” Cluj - Gloria Bistriţa, câştigată de studente, care s-au aflat la prima victorie a sezonului din postura de ultimă clasată.

De asemenea, CSM Bucureşti s-a prezentat la turneu fără şapte jucătoare şi antrenorul Adrian Vasile, care au teste pozitive la Covid-19 şi se află în izolare.

După 10 etape, podiumul Ligii Naţionale este ocupat, în ordine, de CSM Bucureşti 29 puncte, Minaur Baia Mare 25 şi SCM Râmnicu Vâlcea 21 puncte.

Etapa a 11-a programează partide în 23 şi 24 februarie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.