Familia lui Michael Schumacher intenţionează să dea în judecată publicaţia germană Die Aktuelle, care a publicat un interviu fals cu starul din Formula 1, generat de un chatbot, relatează ESPN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Die Aktuelle a promis, pe copertă, un interviu exclusiv cu Schumacher, care nu a mai fost văzut în public de când a suferit un accident grav la schi, în decembrie 2013. Revista preciza că este vorba de primul interviu cu septuplul campion mondial de F1: “Fără răspunsuri date cu jumătate de propoziţie de prieteni. Răspunsuri de la el. De la Michael Schumacher, 54 de ani!”.

Abia după publicarea “interviului”, revista aa dezvăluit că era vorba de un articol generat de un chatbot.

Un purtător de cuvânt al familiei Schumacher a anunţat că familia va face demersuri în instanţă în acest caz.

De la accidentul din 2013, familia lui Schumacher a făcut mari eforturi pentru a proteja intimitatea fostului pilot. Drept urmare, nu se ştie care este starea lui Michael Schumacher. Se crede că el este la locuinţa din Elveţia a familiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.