Antrenorule chipei Concordia Chiajna, Adrina Falub, a declarat, vineri, după înfrângerea cu Dinamo, că pentru formaţia ilfoveană campionatul începe în play-out, când se va juca pe câte trei puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"N-am făcut un joc rău după părerea mea. Am dominat Dinamo, dar când primeşti aşa goluri este foarte greu să obţii rezultate bune. Ne-am creat ocazii, am jucat, ultimele 20-30 de minute au fost în totalitate ale noastre, dar facem foarte multe greşeli defensive şi primim foarte uşor golurile. Dacă putem să remediem lucrul acesta, cred că suntem pe drumul cel bun. Campionatul pentru noi începe săptămâna viitoare. E greu să iei puncte, noi am adus nişte jucători şi suntem practic împreună de trei săptămâni. Am jucat cu Steaua, cu Dinamo, echipe bune şi este dificil să iei puncte, dar sunt încrezător că echipa are potenţial şi vor veni şi punctele, din play-out. Dinamo a avut noroc că a fost cu toţi jucătorii într-un cantonament centralizat, asta contează foarte mult, noi nu am avut privilegiul ăsta, dar cred că am crescut de la meci la meci", a declarat Falub la Digi Sport.

FC Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Concordia Chiajna, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat. Au marcat Papzoglou '39, Sorescu '66, respectiv Ropotan '69.

Ambele echipe au terminat sezonul regulat pe locuri de play-out. Dinamo a urcat provizoriu pe locul 9, cu 32 de puncte, iar Concordia rămâne pe locul 14, ultimul, cu 18 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.