Echipa naţională U21 a Angliei a învins miercuri, la Batumi, scor 2-0, reprezentativa U21 a Germaniei, într-un meci contând pentru grupa C a Campionatului European U21 găzduit de România şi Georgia. Germania – campioana europeană en-titre a părăsit competiţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Germania nu a ţinut pasul cu naţionala Angliei, care a dominat clar prima repriză, înscriind de două ori. Elevii lui Antonio di Salvo au avut şi ei două şanse de gol, însă portarul Noah Atubolu şi-a salvat echipa de la un scor mai mare la pauză. Goalkeeperul german a intervenit la ocazia lui Archer din minutul 1, însă acelaşi Cameron Archer a înscris în minutul 4, din pasa lui Ramsey, deschizând scorul. Englezii au mai marcat odată, în minutul 21, prin Harvey Elliott, dublându-şi avantajul. Germanii au replicat prin ocazia lui Schade, din minutul 24, salvată de portarul englez Trafford. Braithwaite a blocat şutul lui Weiper în minutul 32, apoi Archer l-a pus la încercare pe Atubolu – în minutul 38 şi la pauză Anglia conducea cu 2-0.

Repriza secundă nu a mai adus nimic nou pe tabelă şi englezii s-au impus cu 2-0, câştigând grupa cu 9 puncte. Pe locul secund s-a clasat Israel, cu 4 puncte, Cehia – cu 3 puncte şi Germania – cu un punct.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.