Antrenorul Erik ten Hag s-a declarat nemulţumit de rezultatul de egalitate obţinut de echipa lui, Ajax Amsterdam, în meciul cu Juventus Torino, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu este rezultatul pe care-l speram, dar este un rezultat. Ultima dată, am pierdut împotriva Madridului acasă, deci sunt încă în cursă. Juventus este o echipă care poate reacţiona rapid. După fiecare mică eroare, jucătorii de la Juventus deplasează jocul cu uşurinţă şi atunci devin periculoşi. Trebuie să-i ţinem sub presiune pentru a-i face să greşească", a declarat tehnicianul, potrivit lequipe.fr.

Ajax Amsterdam a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, miercuri, pe teren propriu cu Juventus Torino, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 45 golul său cu numărul 125 în Liga Campionilor (Messi are 108). David Neres a egalat în primul minut al reprizei secunde.

Partida retur va avea loc la 16 aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.