Mijlocaşul Eric Bicfalvi a fost declarat cel mai bun jucător al meciului FC Krîlia Sovetov Samara - FC Ural, din etapa a XV-a a campionatului rus de fotbal, ultima a turului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au deschis scorul, în minutul 59, prin autogolul lui Mamin. Echipa lui Bicfalvi a egalat în minutul 90, prin mijlocaşul lateral de 19 ani Iuri Jeleznov, aflat la prima lui reuşită în elita fotbalului din Rusia.

"Am jucat fotbal în ultimele 15 minute, când pe teren au apărut mai mulţi atacanţi. Astfel, chiar la finalul meciului, am reuşit să înscriem. Premiul pentru cel mai bun jucător al meciului este meritul echipei, vreau să le mulţumesc tuturor! Dar acest premiu i-ar fi trebuit acordat lui Jeleznov, pentru că a fost primul lui gol. Iuri are nevoie de sprijin, pentru că are doar 19 ani", a spus Bicfalvi, care a evoluat toată partida, potrivit site-ului oficial al echipei din Ekaterinburg.

FC Ural este pe locul 15, penultimul, cu 12 puncte, la egalitate cu Himki, de pe locul 16. Echipa din Samara ocupă locul 6, cu 23 de puncte, la egalitate cu ŢSKA Moscova, de pe locul 5. Lider e Zenit, cu 33 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.