Preşedintele clubului Atletico Madrid, Enrique Cerezo, a declarat că, pentru el, Cristiano Ronaldo nu a câştigat decât trei trofee ale Ligii Campionilor, nu cinci, informează mundodeportivo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru mine, el nu a câştigat cinci trofee ale Ligii Campionilor, ci trei. Finalele cu Atletico nu le-a câştigat el", a declarat Cerezo.

Conducătorul madrilen a făcut aceste afirmaţii după ce atacantul portughez al formaţiei Juventus, huiduit copios la meciul de miercuri, din Liga Campionilor, cu Atletico Madrid, le-a arătat fanilor de pe Stadionul Wanda Metropolitano mâna cu degetele deschise, reprezenând cele cinci trofee câştigate în carieră.

La vestiare, Ronaldo a repetat gestul cu mâna deschisă când a părăsit stadionul, apoi a arătat, tot cu mana, zero: "Am cinci trofee ale Ligii Campionilor, Atletico nu are niciunul. Vom vedea la retur", a arucat el la plecare, după ce Juventus a pierdut partida din prima manşă a optimilor, cu 0-2.

Real Madrid cu Ronaldo pe teren a învins de două ori pe Atletico Madrid în finala Ligii Campionilor: în 2014, la Lisabona, când portughezul a marcat doar golul care închis meciul, cu 4-1, din penalti şi în 2016, la Milano, când Realul s-a impus la penaltiuri, după 1-1, fără ca actualul jucător de la Juve să înscrie (a făcut-o, totuşi, la loviturile de departajare).

Însă în ediţia 2013/2014, Cristiano Ronaldo a marcat în total 17 goluri, iar în 2015/206 a înscris de 16 ori. El a mai cucerit trofeul Ligii Campionilor în 2008, cu Manchester United, în 2017 şi 2018, ambele tot cu Real Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.