Selecţionerul Moldovei, Engin Firat, a declarat că este furios pe arbitrul meciului cu Franţa, subliniind că acesta a greşit la golul egalizator al francezilor în meciul din preliminariile CE2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt mândru de băieţii mei pentru că în Moldova jucăm în faţa a 500 de persoane, aici în faţa a 70.000 de persoane. A fost greu pentru ei în această atmosferă. Însă sunt foarte, foarte nervos pe arbitru. Nu trebuie nimeni să creadă că poate face cu o ţară mică. Este inacceptabil la acest nivel. Nu este normal să nu dai fault în atac la Giroud (care l-a dezechilibrat pe portarul moldovean la golul egalizator al Franţei). Este inacceptabil la acest nivel. Franţa este o echipă mai bună, dar nu avea nevoie de aşa ceva. Mi-ar fi plăcut să plecăm cu un punct. Sunt sigur că voi primi peste 500 de mesaje după acest meci", a declarat Firat.

În grupa H de calificare la CE, Franţa a dispus de Moldova, scor 2-1, prin golurile marcate de Varane (35) şi Giroud (79 - penalti), respectiv Raţă (9).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.