Jucătoarea britanică Emma Răducanu, 18 ani, locul 150 WTA, venită din calificări, a acces în optimile de finală ale US Open, la prima ei participare pe tabloul principal al grand slam-ului american.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarea cu tată român şi mamă chinezoaică a dispus, în turul al treilea, cu scorul de 6-0, 6-1, de spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 41 WTA, după un meci care a durat 70 de minute.

În faza următoare, Răducanu, aflată pentru a doua oară consecutiv în optimile unui grand slam, după Wimbledon, va evolua cu americanca Shelby Rogers, locul 43 WTA, care a produs surpriza turneului, eliminând-o în turul al treilea pe Ashleigh Barty, locul I WTA.

Rogers s-a impus cu scorul de 6-2, 1-6, 7-6 (5), după două ore şi opt minute. Barty a condus cu 5-2 în decisiv, cu două break-uri, dar din acel moment nu a mai câştigat decât un ghem, la 5-6. În tie-break, a fost suficient ca australianca să-şi piardă o dată serviciul, la 5-5, şi Rogers a pus imediat capă meciului.

În turul al doilea Shelby Rogers a eliminat-o pe Sorana Cîrstea, scor 7-5, 6-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.