Antrenorul Emil Săndoi a declarat, vineri seară, că echipa Chindia a fost de nerecunoscut la meciul cu FC Argeş, pierdut, scor 1-3, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De la 11 metri, tot jocul s-a schimbat, tot cursul jocului. Poate sunt eu subiectiv, dar jucătorul nostru a lovit mingea în faza respectivă. După aceea a fost o cădere inexplicabilă a noastră. Am fost de nerecunoscut.  Cred că am picat din punct de vedere psihic, ar fi trebuit să credem până la final. Ne aşteaptă un play-out de foc, pe viaţă şi pe moarte vor fi toate jocurile. Nu avem puncte destule ca să spunem că suntem liniştiţi”, a declarat Săndoi, conform telekomsport.ro.

Formaţia Chindia Târgovişte a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, după ce a fost învinsă, cu scorul de 3-1 (0-1), de echipa FC Argeş, în etapa a XXX-a, ultima a sezonului regulat.

Pentru FC Argeş au marcat Malele '55 (penalti), '88 şi Năstăsie '77, iar pentru Chindia a punctat Dumitraşcu '30.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.