Belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 16, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, de Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 32 WTA, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Doha.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Putinţeva s-a impus după un meci care a durat o oră şi 43 de minute. Ea va evolua în optimi cu elveţianca Belinda Bencic, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 4.

Mertens a triumfat în ediţia trecută, de categorie Premier atunci, după o finală cu Simona Halep, pe care a câştigat-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3.

Elena Rîbakina, locul 17 WTA, care a pierdut săptămâna trecută finala de la Dubai, în faţa Simonei Halep, şi care a învins-o, în primul tur la Doha, pe Sorana Cîrstea, a trecut în optimile Qatar Total Open, după victoria repurtată, marţi, cu scorul de 5-7, 6-2, 7-6 (8), în faţa sportivei belgiene Alison Van Uytvanck, locul 62 WTA.

Însă sportiva din Kazahstan a decis să nu dispute partida din optimi cu liderul WTA, australianca Ashleigh Barty, retrăgându-se din turneu, din cauza unei întinderi la muşchii adductori. În urma acestui rezultat, Barty merge în sferturi fără să evolueze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.