Jucătoarea Elena-Gabriela Ruse, locul 209 WTA, a acces, duminică, pe tabloul principal al turneului de categorie WTA de la Notingham.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ruse, cap de serie numărul 8, a învins-o, în ultimul tur al calificărilor, pe britanica Tara Moore, locul 423 WTA, beneficiară a unui wild card, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4, după aproape două ore de joc.

În manşa I, Ruse trecuse de o altă britanică, Eden Silva, locul 479 WTA, de asemenea beneficiară a unui wild card, cu scorul de 7-6 (8), 6-4.

Românca de 20 de ani va evolua în turul I, pe tabloul principal, cu Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 2.

Ruse şi-a asigurat un premiu de 2.100 de dolari şi 19 puncte WTA.

La acest turneu este înscrisă şi Mihaela Buzărnescu, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 5. Ea va da piept în primul tur cu Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 89 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.