Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că are încredere totală în lotul pe care îl are la dispoziţie şi că la meciul cu Belarus singura variantă a tricolorilor este victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt trist pentru că nu putem să avem suporterii echipi naţionale alături de noi, dar sunt sigur că vor trăi la intensitate în faţa televizoarelor. Ne aşteptăm la un joc dificil. Suntem puşi în gardă de mijloacele, posibilităţile adversarului de mâine, Belarusul a arătat foarte multe lucruri bune în această campanie. Consider că e o echipă în creştere de încredere şi în exprimare. Mai important decât orice este felul cum noi intrăm în joc. Nu e nimeni în lumea asta care să aibă încredere mai mare în acest grup şi aceşti băieţi decât am eu. Singura grijă pe care o am este ca ei să intre extrem de capacitaţi în teren. Încrederea mea în ei este totală. Dacă vom arăta versiunea noastră cea mai bună sunt sigur că putem să facem un joc bun cu un rezultat extrem de important”, a spus Iordănescu.

“Nu ne este teamă de nimeni. Avem respect, suntem în gardă. Gestionez un grup inteligent. Nu avem altă variantă decât cea a victoriei. Trebuie să marcăm, nu mă interesează în ce minut. Trebuie să ducem puncte acasă”, a adăugat tehnicianul.

Naţionala României va întâni, joi seară, de la ora 21.45, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, selecţionata Belarusului, într-un meci diin preliminariile Euro 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.