Echipele care vor evolua în meciul dintre reprezentativa României şi selecţionata din Liechtenstein, programat la ora 21.45, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022 sunt următoarele:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România: Niţă – Manea, Nedelcearu, Rus, Toşca – Stanciu, Marin, Olaru – Cordea, Markovic, Hagi. Selecţioner: Mirel Rădoi.

Liechtenstein: Buchel – Wolfinger, Grunenfelder, Malin, Hofer, Goppel – N. Frick, Frommelt, Hasler – Kardesoglu, Y. Frick. Selecţioner: Martin Stocklasa.

Meciul este arbitrat de o brigadă feminină, o premieră pentru "tricolori". O brigadă din Ucraina arbitrează acest meci, la centru fiind Katerina Monzul, iar Marina Striletska şi Svitlana Gruşo arbitri-asistenţi. Al patrulea oficial este Liudmila Telbuh.

Tot pentru prima dată în România la un meci al echipei naţionale este activ sistemul de asistenţă video pentru arbitraj. În camera VAR se află arbitrul Ievgenii Aranovksii (Ucraina) şi arbitrul asistent Viktor Matiaş (Ucraina).

La aproape doi ani de la ultimul meci cu fani ai României pe Arenă, tricolorii întâlnesc Liechtenstein având susţinerea suporterilor în tribune.

Conform legislaţiei în vigoare, la meci pot asista spectatori din următoarele categorii: persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2. Minorii sunt exceptaţi de la regula testării, la stadion prezentând documentul de identitate (buletin, certificat de naştere), însoţit de biletul (digital sau printat). Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”.

Tot de la ora 21.45, Germania va întâlni în aceeaşi grupă Armenia, pe teren propriu. În urmă cu puţin timp, Islanda a terminat la egalitate cu Macedonia de Nord, scor 2-2.

Clasamentul Grupei J: 1. Armenia - 10 puncte, 2. Germania - 9 puncte, 3. Macedonia de Nord - 8 puncte, 4. România - 6 puncte, 5. Islanda - 4 puncte, 6. Liechtenstein - niciun punct.

La 8 septembrie, tot de la 21.45, va avea loc partida Macedonia de Nord - România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.