Echipa naţională antrenată de Daniel Oprescu a debutat cu o înfrângere în Rusia, acolo unde se dispută grupa 1 a Turului de Elită, ultimul înaintea calificării la Campionatul European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tricolorii U19 au fost învinşi cu scorul de 5-0, într-un meci ce s-a disputat pe stadionul Kuban din Krasnodar. La pauză, irlandezii au condus cu scorul de 2-0, prin reuşitele lui Afolabi (9) şi Smallbone (11).

La reluare, aceştia au mai înscris de trei ori, Afolabi şi Smallbone reuşind câte o “dublă”, în timp ce Ehmann a înscris în propria poartă.

România a avut şansa golului de onoare, dar Antonio Sefer a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 75.

Pentru echipa noastră urmează Rusia, pe 23 martie (ora 11:00),iar ultimul joc al grupei îl vom disputa pe 26 martie (ora 16:00) contra Azerbaidjanului.

Au marcat: Afolabi (9, 64), Smallbone (11, 53), Ehamnn (57 – autogol)

Pentru a se califica la Campionatul European U19 găzduit de Armenia, în iulie, România trebuie să câştige grupa din care mai fac parte Irlanda, Rusia şi Azerbaidjan. (Plimob Sighetu Marmaţiei)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.