Echipa Inter Milano, antrenată de Cristian Chivu, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (2-1), pe Şeriff Tiraspol, în etapa a IV-a a Grupei D a Youth league, competiţie rezervată jucătorilor sub 19 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Forov '8, '76 / Abiuso '36, Fabbian '40, Peschetola '62, '81.

Casadei (Inter) a ratat un penalti, în minutul 17.

"Sunt mulţumit de rezultat, a fost important pentru băieţi şi pentru cum arată clasamentul. Mă bucur pentru jucătorii mei, care primesc frumoasa oportunitate de a juca pe plan internaţional. Trebuie să crească şi să înţeleagă momentele unui meci. Încercăm să-i facem să intre pe teren ştiind că trebuie să dea mereu tot ce au mai bun şi ei aşa au făcut. De asemenea, sunt fericit pentru că am mai folosit un jucător născut în 2005, Francesco Pio Esposito, aceasta trebuie să fie munca în sectorul juvenil", a declarat Chivu.

În celălalt meci al grupei, Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins, cu 1-0 (0-0), acasă, pe Şahtior Doneţk (Aranda '58).

În clasament, Inter este lider, cu 10 puncte. Echipa lui Chivu este urmată de Real Madrid, cu şapte puncte, Şahtior, şase puncte, şi Şeriff, fără niciun punct.

Cu un punct în următoarea etapă, în care vor întâlni Şahtior, pe teren propriu, milanezii îşi asigură calificarea în faza următoare. Dacă va câştiga grupa, Inter va merge direct în optimile de finală ale competiţiei, iar dacă va termina pe locul secund va juca într-un play-off pentru accederea în optimi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.