Echipa Ferrari a anunţat că se pregăteşte normal pentru deplasarea la Melbourne, unde va avea loc prima etapă a CM de Formula 1, în ciuda faptului că Italia va închide zone mari din nordul ţării pentru a lupta împotriva propagării epidemiei de coronavirus, informează motorsport.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma măsurilor anunţate de guvernul italian, monitorizăm şi evaluăm situaţia şi suntem în strâns contact cu autorităţile relevante şi cu toate organizaţiile implicate. Pentru Ferrari, respectatrea hotărârilor guvernului reprezintă garanţia primară pentru a asigura siguranţa angajaţilor săi şi familiilor lor, care reprezintă prioritatea noastră. Fiecare decizie va fi luată respectând acest principiu. O parte din personal şi echipamentul au ajuns deja la Melbourne şi plecarea ultimei părţi a delegaţiei se desfăşoară conform programării, până vom primi alte dispoziţii", se arată într-un comunicat al scuderia.

Ferrari are sediul la Maranello, în regiunea Emilia-Romagna, în nordul Italiei, regiune unde numărul cazurilor de coronavirus a depăşit o mie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Şi Alpha Tauri, fostă Toro Rosso, a doua echipă cu sediul în Italia, la Faenza, tot în Emilia-Romagna, a anunţat că delegaţia este în drum spre Melbourne.

Marele Premiu al Australiei, prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, va avea loc duminica viitoare, la Melbourne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.