Atacantul congolez Dylan Bahamboula va părăsi gruparea Astra Giurgiu pentru a evolua la campioana Algeriei, CS Constantine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bahamboula, în vârstă de 23 de ani, este fost internaţional francez de juniori, acesta jucând pentru ţara care a dat ultima campioană mondială atât la Under 20, cât şi la U17 şi U16, după care, la seniori, a optat pentru Republica Congo.

El a mai evoluat la Monaco, Ajaccio, FC Paris şi Dijon.

La Astra a venit vara trecută şi a jucat cinci meciuri în Liga 1 şi unul în Cupa României. Fotbalistul are o reuşită în România, în meciul cu Gaz Metan Mediaş din septembrie, scor 3-0, în etapa a IX-a. El s-a ales şi cu un cartonaş roşu, în partida cu Dunărea Călăraşi, din etapa a V-a, în urma căruia a fost suspendat trei jocuri.

Potrivit Algerie Presse Service, Bahamboula va fi prezentat de CS Constantine la începutul săptămânii viitoare. Formaţia algeriană este calificată în faza grupelor Ligii Campionilor Africii, în care va debuta la 11 ianuarie.

Sursa citată nu precizează dacă jucătorul congolez, care a semnat în vară un contract pe trei ani, cu Astra, va fi cedat definitiv sau împrumutat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.