Cubul Chelsea a anunaţat, sâmbătă, transferul internaţionalului italian Jorginho, la scurt timp după numirea antrenoului Maurizio Sarri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jorginho, 26 de ani, a fost elevul lui Sarri la Napoli. Născut în Brazilia, jucătorul a venit în Italia la 15 ani şi şi-a început cariera la Verona. Mijlocaşul a evoluat la Napoli din ianuarie 2014 şi are opt selecţii în squadra azzurra.

Acesta este primul transfer efectuat de Chelsea după sosirea tehnicianului italian pe Stamford Bridge. Jorginho a semnat un contract pe cinci ani cu clubul londonez, care va achita grupării Napoli suma de 50 de milioane de lire sterline (58 milioane de euro) pentru acest transfer, potrivit presei engleze.

Italianul Maurizio Sarri a fost numit, sâmbătă, la conducerea tehnică a echipei Chelsea, grupare cu care a semnat un contract pe trei ani.

În vârstă de 59 de ani, Sarri a antrenat din vara anului 2015 şi până la finalul sezonului trecut echipa Napoli, cu care a reuşit să se claseze pe locul secund în ultimele două ediţii ale Serie A. El îl înlocuieşte la Chelsea pe Antonio Conte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.