RB Leipzig a anunţat, marţi, noi cazuri pozitive cu virusul Sars-Cov-2 în cadrul clubului. După ce antrenorul principal al RB Leipzig, Jesse Marsch, a fost testat pozitiv, şi secundul său, Achim Beierlorzer, este infectat, informează sky.de.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total, la ultimle teste, au fost găsite infectate patru persoane, niciuna în rândul jucătorilor. Antrenamentul de marţi al echipei a fost anulat.

Vineri, au fost testaţi pozitiv jucătorii Yussuf Poulsen, Willi Orban, Hugo Novoa şi Mohamed Simakan. Portarul Peter Gulasci şi tehnicianul Jesse Marsch erau deja în carantină, după ce au fost testaţi pozitiv cu virusul Sars-Cov-2 în urmă cu câteva zile.

La meciul cu Bayer Leverkusen de duminică, pierdut, pe teren propriu, cu 1-3, în etapa a XIII-a a Bundesliga, echipa din Leipzig a fost condusă de pe bancă de Beierlorzer, care e acum şi el pozitiv şi va trebui să intre în izolare.

Următoarea partidă a formaţiei este programată, vineri, în deplasare, cu Union Berlin.

Vicecampioană sezonul trecut, RB Leipzig ocupă acum locul 8, cu 18 puncte, la patru puncte de Freiburg, de pe locul 4, de Liga Campionilor. Lider este Bayern Munchen, cu 31 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.