Gimnastul Marian Drăgulescu a declarat, miercuri, după revenirea în ţară de la Jocurile Olimpice de la Rio, că s-ar bucura ca statul român să îl recompenseze ca şi cum ar fi câştigat o medalie de bronz, având în vedere faptul că a avut un punctaj egal cu cel obţinut de ocupantul locului trei la sărituri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Importat e că pentru români am fost pe locul 3. Din păcate la gimnastică, la Jocurile Olimpice, nu se dau egalităţi. A fost un punctaj de locul trei. Chiar m-aş bucura ca statul român să mă recompenseze şi pe mine ca pentru un punctaj de locul trei, aşa cum s-a întâmplat. Mă bucur de susţinerea românilor, iar motivaţia cea mai mare a rămas în picioare, şi anume medalia de aur la Jocurile Olimpice. Mi-am setat ca şi obiectiv Tokyo, un obiectiv pe termen lung", a spus Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a ocupat locul patru la sărituri, la JO de la Rio, la egalitate de puncte cu japonezul Kenzo Shirai, dar cu note mai mici la execuţie.

Cătălina Ponor a afirmat de asemenea că se gândeşte la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice. "Nu a fost să fie cum am vrut eu. Mă gândesc deja la următoarea olimpiadă, important e să fiu sănătoasă. Dacă eram mai concentrată sau dacă nu aveam emoţiile pe care le-am avut probabil eram cu medalia", a precizat ea.

Ponor a ocupat la Jocurile Olimpice locul şapte la bârnă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.