Ludogoreţ a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Lokomotiv Sofia, în etapa a XXV-a a campionatului bulgar de fotbal, prima după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de brazilianul Cauly Oliveira-Souza, în minutul 46.

La oaspeţi, fundaşul Dragoş Grigore şi atacantul Claudiu Keşeru au fost titulari, în timp ce fundaşul Cosmin Moţi a rămas pe banca de rezerve.

Keşeru a fost înlocuit cu polonezul Swierczok la pauză, iar Grigore a primit un cartonaş galben, în minutul 35.

Potrivit sportal.bg, la meci au asistat 4.500 de spectatori, care au stat la un loc distanţă pe Stadionul Georgi Asparuhov din Sofia. La tribuna 0 au fost amplasate şi 450 de fotografii ale unor suporteri de-ai gazdelor.

În Bulgaria, fanii pot ocupa 30 la sută din capacitatea stadionului.

Ludogoreţ, care a câştigat titlul în ultimele opt sezoane, ocupă locul I în clasamentul ligii I, cu 58 de puncte din 24 de meciuri, nouă peste Lokomotiv Plovdiv, ocupanta locului al doilea, care a jucat 25 de partide.  ŢSKA Sofia şi Levski Sofia sunt pe locurile 3-4, cu 46 de puncte fiecare, din 24 de jocuri, respectiv 25.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.