Antrenorul CSU Craiova, Dragoş Bon, a declarat că rezultatul, 1-4, din meciul cu FCSB este ruşinos şi le cere iertare suporterilor olteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alegerea lui Găman a fost a mea, eu am decis să-l titularizez, pentru că ne aşteaptă încă un meci dificil. Am considerat că este momentul să-l odihnesc pe Marius Constantin pentru că venea după o deplasare lungă, după jocuri din trei în trei zile, are o vârstă şi eu am încredere în Valerică Găman sută la sută. E greu când primeşti asemenea goluri. E frumos fotbalul, de data data aceasta noi am fost echipa care a suferit, a fost frumos pentru cealaltă echipă şi pentru spectatori. E foarte greu când într-un derbi pleci de la 1-0 dintr-o situaţie care nu anunţa nimic, dintr-un aut, dar se întâmplă, numai cine nu munceşte nu greşeşte şi a fost un moment în care s-a turnat plumb în ghetele băieţilor mei, deoarece până în minutul şase chiar începusem bine şi am avut două oportunităţi de a ne apropia de poartea lui Vlad. Am arătat mai bine după pauză, ne-am şi creat în afară de gol încă câteva oportunităţi bune, am primit din nou gol din neşansă, din greşeli indiviulae, dar se întâmplă. Azi chiar am avut destule greşeli individuale, cred că e o problemă de concentrare. Din punct de vedere mental nu sunt mulţumit de cum am arătat astăzi, am încercat la pauză să-i trezesc puţin. Se pare că s-au trezit, dar nu în totalitate. Când am primul gol pur si simplu parcă ne-am dezechilibrat, ne-am dezbinat, a apărut imediat şi accidentarea lui Andrei Ivan, apoi şi accidentarea lui Cîmpanu. Sper să nu fie foarte grave. E foarte greu să începi meciul cu FCSB cu un gol care nu anunţa nimic, cu două mdificări, cu o echipă care are o calitate foarte bună. Nu vreau să iau din meritele lor, ştiam, pregătisem, dar astăzi au fost mai inspiraţi, au fost mai buni şi îi felicit. Îmi cer scuze faţă de suporterii noştri pentru că trebuie să spun că este un rezultat ruşinos, îmi cer scuze, dar pe viitor sper ca băieţii să se trezească şi să facă uitat acest eşec. (nr. - dacă va fi pe bancă la meciul cu Laci) Întrebarea asta trebuie să o puneţi conducerii", a declarat Bon, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a II-a Ligii 1.

Au marcat. Moruţan '7, Octavian Popescu '16, Cordea '43, Mateiu '60 (a) / Markovici '64.

După acest succes, FCSB a urcat pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, la două puncte de Rapid şi CFR Cluj, de pe primele două locuri. CSU Craiova ocupă locul 9, cu trei puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.