Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, vineri, că naţionala României trebuie să câştige neapărat meciurile cu Norvegia şi Malta, din preliminariile Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E obligatoriu să câştigăm şase puncte în următoarele două meciuri. Noi nu trebuie sp facem calcule, ci să fim hotărâţi şi să luăm cele şase puncte. Noi sperăm să arate mai bine echipa naţională în următoarele meciuri. Jucătorii sper că au învăţat din primul joc cu Suedia şi să mergem în Norvegia la victorie. Orice meci e greu e în momentul de faţă, dar pe toate trebuie să le tratăm ca şi cum ar fi ultimul", a declarat Munteanu la prezentarea mascotei Skillzy pentru Euro-2020.

Primul joc va fi cel cu Norvegia, de la Oslo, pe 7 iunie, ora 21.45, iar al doilea în Malta, în 10 iunie, de la aceeaşi oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.