Federaţia Română de Fotbal a anunţat, sâmbătă seară, că Dorin Rotariu a fost testat pozitiv cu coronavirus. Rotariu, care este asimptomatic, a părăsit cantonamentul echipei naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceilalţi jucători şi membrii stafului au avut rezultate negative la testarea covid-19.

“Deşi cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naţionalei cu ocazia acestei acţiuni a naţionalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfăşurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein.

Toţi ceilalţi jucătorii şi membrii staff-ului au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineaţă.

Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale”, este anunţul de pe site-ul FRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.