Doi jucători ai echipei lui Ionuţ Radu, Parma, au fost plasaţi în izolare după ce au fost testaţi pozitiv cu Sars-CoV-2, a anunţat clubul italin, care nu a dat publicităţii numele fotbaliştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La sfârşitul examenelor, toate au fost negative pentru cele două teste realizate în 24 de ore, cu excepţia a doi jucători, care au fost pozitivi la primul test şi negativi la al doilea", a precizat clubul.

Cei doi jucători sunt asimtomatici şi au intrat în izolare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Portarul Ionuţ Radu este legitimat în prezent la Parma, sub formă de împrumut de la Inter Milano.

Luni, echipele italiene ar urma să înceapă anrenamentele colective, în vederea reluării Serie A, campionat întrerupt de la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.