Doi jucători ai echipei Betis Sevilla au avut noul coronavirus, dar acum au fost testaţi negativ cu Sars-CoV-2, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, postul Cadena Ser a anunat că trei jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Dintre aceştia, doi ar fi fost asimptomatici.

O sursă din cadrul grupării andaluze a dezminţit această informaţie pentru Mundo Deportivo, însă clubul nu a făcut-o oficial.

Duminică, marca.com, citând presa locală, a precizat că este vorba doar de doi jucători care au avut boala Covid-19. Aceştia au ieşit pozitiv la testul pentru anticorpii anti-Sar-Cov-2, dar negativ la noul coronavirus. Tot cu rezultate negative la testul pentru Sars-CoV-2 au fost şi ceilalţi fotbalişti din lot.

Până în prezent, în LaLiga au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus trei jucători: Alex Remiro - Real Sociedad, Yangel Herrera  - Granada şi Renan Lodi - Atletico Madrid.

Fotbaliştii din prima ligă spaniolă au efectuat teste pentru depistarea cazurilor de infectare cu Sars-C0V-2, în vederea reluării antrenamentelor.

În Anglia, un jucător al echipei Brighton a fost de asemenea testat pozitiv. Este al treilea fotbalist în această situaţie din lotul formaţiei la care este legitimat şi atacantul Florin Andone. Internaţionalul român este în Turcia, unde a fost împrumutat un sezon la Galatasaray.

În Portugalia, Vitoria Guimaraes a anunţat trei cazuri de infectare cu noul coronavirus în lotul echipei, în urma unui test efectuat la 5 mai. Cei trei jucători sunt asmptomatici şi au fost plasaţi în carantină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.