Doi handbalişti au murit şi un alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier produs pe o autostradă din Spania. Cei patru sportivi, în vârstă de 19 ani, călătoreau spre Girona pentru a asista la un meci de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Martí Batallé García, junior la echipa BM Granollers, şi Xavier Pocurull Fuentes, fost la BM Granollers, plecat la CH Canovelles, şi-au pierdut viaţa în accidentul grav petrecut pe AP-7, potrivit relatărilor presei locale.

În autoturism se mai aflau doi handbalişti, Pau Navarro Baches, de la BM Granollers, care a suferit răni grave, şi un fost coechipier, Óscar Oller, care a scăpat cu răni mai uşoare.

Ei se îndreptau spre Girona, pentru a asista la un meci de fotbal.

Cluburile din Spania, jucători, antrenori şi federaţia de profil au transmis condoleanţe.

Un minut de reculegere va fi ţinut la toate meciurile de handbal programate la finalul acestei săptămâni, a decis forul spaniol.

”Este o zi foarte tristă pentru handbal”, a spus şi antrenorul Xavi Pascual, fost selecţioner al României, într-o conferinţă de presă a clubului său, FC Barcelona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.