Echipa de tineret a României a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical disputat, marţi, la Voluntari, cu reprezentativa similară a Georgiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: I. Stoica '15 / Guliaşvili '73

Selecţionerul Florin Bratu a debutat la conducerea tehnică a echipei de tineret şi a folosit în meciul de marţi următorii jucători: M. Popa – Ţîrlea, Screciu, Racoviţan (Drăguşin '82), Ţicu – D. Albu (Pop '82), Dican (Perianu '82)– Sefer (Cîmpanu '71), Miculescu (Pitu '81), Petrila (Oct. Popescu '71) – I. Stoica (Cr. Dumitru '82). 

Săptămâna trecută, România U 21 trebuia să joace un amical cu reprezentativa similară a Angliei. Partida de pe Stadionul Steaua nu s-a mai disputat după ce în delegaţia englezilor au fost depistate două cazuri pozitive la testarea Covid-19 premergătoare deplasării în România.

Următoarea acţiune a reprezentativa Under 21 a României va fi un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella, unde are programate şi două jocuri amicale, la 7 şi 9 octombrie, cu Suedia U20 şi Mexic U21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.