Vineri şi sâmbătă sunt programate meciurile din cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale, însă unul este amânat, iar altul nu se poate disputa din motive pandemice. Astfel, vor avea loc cinci partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul dintre CSU Suceava şi Dinamo Bucureşti este amânat, având în vedere că Dinamo joacă vineri în Portugalia, un meci restant cu Sporting, din European League.

Un alt meci este în imposibilitate de disputare din motive pandemice, după ce Poli Timişoara a anunţat, joi, că se confruntă cu noi testări pozitive la Covid-19 în lotul de jucători.

În această rundă, CSM Botoşani ”va sta”, astfel că meciurile care se vor juca sunt: CSM Reşiţa - HCDS Constanţa, CSM Focşani - CSM Bucureşti şi CSM Vaslui - Steaua Bucureşti, toate vineri, respectiv Potaissa Turda - CSM Făgăraş şi CSM Bacău - Minaur Baia Mare.

Înaintea etapei a 18-a, Dinamo Bucureşti este lider neînvins, cu 48 de puncte, urmată de Potaissa Turda, cu 40, şi de HCDS Constanţa, cu 39.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.