Mijlocaşul francez Dmitri Payet negociază un contract cu echipa braziliană Vasco da Gama, a anunţat sâmbătă site-ul brazilian Globo Esporte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce s-a despărţit în vara aceasta de clubul Olympique Marseille,sunt semnale că fostul internaţional francez Dmitri Payet se află în negocieri avansate cu echipa braziliană Vasco da Gama. Într-o conferinţă e presă ţinută vineri, directorul sportiv de la Vasco da Gama, Paulo Bracks a confirmat că există negocieri cu un „mare număr 10”, poziţie pe care gruparea braziliană încearcă să o acopere de câteva luni.

Payet a declarat şi el, recent, că „Ies dintr-un sezon foarte dificil, cu puţine jocuri. Vreau să joc, pur şi simplu să găsesc plăcere pe teren", a spus jucătorul de 36 de ani, care se pare că a eşuat în tratativele cu FC Nantes şi ar avea mai multe oferte de la cluburi din afara Franţei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.