Sârbul Novak Djokovici a declarat, după ce a câştigat turneul de la Wimbledon, că nu intenţionează să se vaccineze împotriva coronavirusului, astfel că dacă restricţiile pentru intrarea în SUA nu se vor relaxa sau nu va beneficia de o scutire el va lipsi de la US Open, informează espn.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu sunt vaccinat şi nu intenţionez să mă vaccinez, aşa că singura veste bună pe care o pot primi este ca ei să renunţe la obligativitatea cardului verde de vaccinare sau cum se numeşte acela, pentru intrarea în SUA. Sau o scutire. Nu ştiu. Nu cred că o scutire este posibil, realist. Dacă este o posibilitate, nu ştiu despre ce va fi. Nu ştiu. Nu am multe răspunsuri”, a afirmat sportivul.

Pentru că nu este vaccinat împotriva covid-19, Novak Djokovici a fost expulzat la începutul anului din Australia, unde urma să participe la Australian Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.