Liderul ATP, sârbul Novak Djkovici, a declarat că nu ar fi trebuit niciodată să piardă meciul cu spaniolul Roberto Bautista Agut, din optimile de finală ale Miami Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu a fost din cauza ploii (n.r. - înfrângerea), întreruperea a fost la 5-4 (n.r. - pentru spaniol), în al doilea set. După break-ul de la începutul setului secund, mi-am pierdut elanul, mi-am pierdut ritmul. I-am dat un pic de spaţiu şi a profitat. Şi-a recăpătat speranţa şi a reuşit să întoarcă frumos situaţia. Este clar din vina mea. Este un bun jucător, dar n-ar fi trebuit niciodată să pierd, am avut multe ocazii pe care nu le-am concretizat. Nu ştiu ce nu a mers, am totuşi senzaţia că am jucat bine", a declarat Djokovici, potrivit lequipe.fr.

Sârbul Novak Djokovici, locul I ATP, a fost învins, marţi, cu scorul de 1-6, 7-5, 6-3, de spaniolul Roberto Bautista Agut, locul 25 ATP, în optimile de finală ale turneului de 1.000 de puncte de la Miami.

Bautista Agut s-a impus după o partidă de două ore şi jumătate. Meciul a fost întrerupt circa 40 de minute în finalul setului secund, din cauza ploii. Spaniolul l-a învins a doua oară în acest an pe Djokovici, după ce l-a întrecut şi la turneul de la Doha, de la începutul lui 2019, în semifinale, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-4.

Bautista Agut va evolua în sferturi la Miami cu americanul John Isner, locul 9 ATP, care l-a învins, cu 7-6 (5), 7-6 (3), pe britanicul Kyle Edmund, locul 22 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.