Noul câştigător al US Open, sârbul Novak Djokovici, îl consideră vinovat pe arbitrul Carlos Ramos pentru că a împins-o pe Serena Williams la limită prin deciziile sale din finala feminină a grand slam-ului american.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poate că arbitrul nu ar fi trebuit să o împingă pe Serena la limită, mai ales într-o finală de grand slam. Asta a schimbat cursul meciului, deşi în opinia mea nu era necesar. Bărbaţii şi femeile sunt trataţi într-un fel sau altul în funcţie de situaţie. Este dificil să generalizezi lucrurile. E dificil de a generaliza lucrurile. O iubesc pe Serena, îmi pare rău pentru ea, ea inspiră oamenii", a declarat Djokovici, potrivit Le Figaro.

Jucătoarea americană Serena Williams a fost amendată cu suma de 17.000 de dolari pentru comportamentul din finala US Open, informează L'Equipe.

Amenda va fi dedusă din premiul de 1,85 de milioane de dolari, pe care l-a primit pentru evoluţia de la ultimul grand slam al anului, şi este compusă din următoarele sancţiuni: 10.000 de dolari pentru "abuz verbal" (l-a făcut <hoţ> pe arbitru), 4.000 de dolari pentru "coaching" (a primit sfaturi de la antrenor în timpul meciului) şi 3.000 de dolari pentru că a dat cu racheta de pământ.

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, a câştigat, sâmbătă, turneul US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 17, scor 6-2, 6-4, meci marcat de o dispută între fostul lider WTA şi arbitrul portughez Carlos Ramos.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.