Novak Djokovici l-a lăudat pe Nick Kyrgios, duminică, după ce l-a învins pe acesta în finala turneului de la Wimbledon. Sârbul a afirmat, într-un discurs presărat cu glume, că australianul va ajunge de acum încolo în fazele avansate ale turneelor de grand slam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nick, o să revii. Ştiu că sunt greu de găsit cuvinte de consolare după o astfel de înfrângere, dar tu ai arătat de ce meriţi să fii unul dintre cei mai buni jucători din lume, în special pe această suprafaţă. Te respect mult, eşti un jucător fenomenal, un talent extraordinar. Sunt sigur că te vom vedea mai mult în fazele avansate ale grand slamurilor. Nu am crezut că o să spun atât de multe lucruri frumoase despre tine... Câştigătorul plăteşte masa. De-asta ai pierdut. Nu ştiu dacă vom merge la masă în această seară sau în altă seară, dar sper că acesta este începutul unei relaţii minunate între noi. Şi în afara terenului”, a spus Djokovici.

Novak Djokovici a vorbit şi despre ce înseamnă pentru el să câştige turneul de la Wimbledon. “Nu am cuvinte ca să spun ce înseamnă pentru mine acest turneu, acest trofeu. Am spus asta de multe ori. A fost şi va fi mereu cel mai special turneu pentru mine, cel care m-a motivat, m-a inspirat să încep să joc tenis într-o mică staţiune montană din Serbia, unde părinţii mei aveau un restaurant. Aveam patru sau cinci ani când l-am văzut pe Pete Sampras câştigând primul său Wimbledon în 1992. Le-am cerut părinţilor mei să îmi cumpere o rachetă şi prima mea imagine a tenisului a fost iarba, a fost Wimbledon. Am visat mereu să ajung aici, să joc pe acest teren şi apoi să îmi împlinesc visul de a câştiga acest trofeu. De fiecare dată devine mai special, sunt binecuvântat şi recunoscător  sunt aici cu trofeul în mână”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.