Directorul turneului Australian Open, Craig Tiley, a declarat că organizatorii competiţiei au confirmări de la sportivi din toată lumea că vor participa, inclusiv de la Roger Federer, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avem confirmări de la toţi sportivii că vor fi în Australia. Evident, fiind începutul sezonului se poate întâmpla orice, dar angajamentele există... Toţi jucătorii, inclusiv Federer, s-au angajat să vină”, a spus Tiley.

În urmă cu câteva zile, Rofer Federer afirma că este posibil să nu participe la Australian Open deoarece nu este complet refăcut după o accidentare la genunchiul drept.

Craig Tiley afirmă însă că a ţinut legătura cu Federer şi că elveţianul şi-a început pregătirea la Dubai. “Ne-a spus că data de 8 februarie este mai potrivită pentru el din perspectiva pregătirilor pentru Australian Open. Însă multe depind de cum va reacţiona organismul său în următoarele două-trei săptămâni”, a explicat Tiley.

Turneul Australian Open, care în mod normal ar fi trebuit să înceapă la 18 ianuarie, se va desfăşura în perioada 8-21 februarie, amânarea fiind cauzată de pandemia de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.