Antrenorul FCSB, Dinu Todoran, nu a vrut să explice cele trei schimbări efectuate în minutul 34, în meciul cu UTA Arad, desfăşurat duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un rezultat echitabil, a fost un spectatcol frumos. Noi venim după o depalsare lungă, după ce am jucat 120 de minute. Au avut dorinţă, jucătorii au vrut să câştigăm astăzi. A fost un efort foarte mare. (n.r. - despre cele trei schimbări făcute în prima repriză) Aţi mai pus întrebarea asta. Sincer, nu aţi obosit să mă întrebaţi aşa ceva? (n.r. - dacă e greu să motiveze jucători care suferă o asemenea umilinţă) Nu este nicio umilinţă. Orice jucător trebuie să fie pregătit. Joacă o repriză, joacă tot meciul. Am nişte jucători de caracter. (n.r. - dacă s-a gândit să renunţe la funcţie) Din prima zi mi-aţi cerut demisia. Altceva. Am început cu un rezultat de egalitate la Botoşani, unde am dominat tot meciul. Botoşaniul, care nu a luat bătaie până acum. Am avut un meci foarte bun cu Craiova, apoi Conference League, unde am înregistrat un rezultat foarte ruşinos. Îmi pare rău de suporteri, au venit şi astăzi, chiar ne pare rău, au tot dreptul să ne conteste. Apoi a venit meciul de astăzi, un meci în care am depus un efort foarte mare. Am venit după trei zile în care am jucat un meci cu prelungiri şi penaltiuri. Dar vedem pe viitor cum o să ne prezentăm la viitoarele meciuri. (n.r. - despre un eventual transfer al lui Moruţan). Domnul Gigi Becali, dânsul ştie toate aspectele acestea. Eu cât timp îl am la echipă, profit de lucrul acesta, pentru că este un jucător de calitate", a declarat Dinu Todoran, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

UTA Arad a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu cu echipa FCSB, în etapa a III-a a Ligii I

Au marcat: Ubbink '20 / Ianis Stoica '90.

După acest rezultat, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte.

UTA este pe locul 6, tot cu cinci puncte, după Farul Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.