Antrenorul FCSB, Dinu Todoran, şi-a catalogat drept "magnifici" jucătorii săi, după ce au învins, duminică, pe CSU Craiova, cu 4-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o plăcere pentru mine să văd jucătorii cum vin la antrenament, cum se pregătesc, absolut tot. Ei sunt magnifici, din punctul meu de vedere. Eu îi ajut cu partea tactică. Am avut de suferit puţin, dar pe partea de atac mi-e mult mai uşor. (n.r. - cum a pregătit tactic meciul) Asta rămâne între noi. În primul rând i-am spus lui Moruţan să dea la poartă, pentru că e un jucător cu calitate, înscrie goluri de la distanţă, loveşte mingea extraordinar şi ăsta este primul lucru pe care i l-am zis lui Moru'. Mă bucur că a dat un gol senzaţional, mă bucur pentru suporteri, pentru peluză, pentru că la fiecare meci au venit alături de noi, s-au bucurat alături de jucători şi ăsta e un lucru pozitiv. (n.r. - despre venirea fostului jucător al CFR Cluj Paulo Vinicius) Rămâne de văzut, domnul Becali, dacă doreşte să-l aducă, este binevenit. Orice jucător de valoare este binevenit la noi. (n.r. - despre meciul cu Karagandi) Este un meci greu, e o echipă care se închide foarte bine. Dar avem prima şansă. E un mare avantaj că jucăm în Armenia, terenul... La Karagandi era sintetic, avem un avantaj mare", a declarat Todoran, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a II-a Ligii 1.

Au marcat. Moruţan '7, Octavian Popescu '16, Cordea '43, Mateiu '60 (a) / Markovici '64.

După acest succes, FCSB a urcat pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, la două puncte de Rapid şi CFR Cluj, de pe primele două locuri. CSU Craiova ocupă locul 9, cu trei puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.