Dinamo Kiev a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Zoria Lugansk, în etapa a III-a a primei ligi ucrainene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Sirota '17 şi Buialski '80, respectiv Frimpong '90+4.

De Pena (Dinamo) '71 şi Favorov (Zoria) '76 au ratat lovituri de la 11 metri.

De pe banca oaspeţilor a lipsit antrenorul Mircea Lucescu, căruia medicii nu i-a dat voie să efectueze deplasarea la Zaporijjia, după ce, la mijlocul săptămânii, a fost supus cu succes unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist. Tehnicianul român nu a fost pe bancă nici la primul meci din campionat.

Cu numai două partide jucate, Dinamo Kiev este pe locul 3, cu şase puncte, după Vorskla Poltava şi Dnipro-1, ambele cu câte şapte puncte.

În această etapă, a treia, Şahtior Doneţk a pierdut, sâmbătă, în mod surprinzător, acasă, scor 1-2, cu Oleksandria. Principala rivală a formaţiei Dinamo Kiev la titlu este pe locul 5, tot cu şase puncte, din trei meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.