Preşedintele CA al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, joi, că atacantul Mattia Montini poate pleca la FCSB dacă gruparea patronată de Gigi Becali plăteşte 60 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Domnul Gigi Becali a dorit mereu să ia jucători de la Dinamo şi nu i-a ieşit decât cu Gnohere, care era într-o situaţie specială. Să ne aducem aminte de Nemec, să ne aducem aminte de Nistor şi au mai fost exemple de jucători pe care Gigi Becali dorea să-i ia la FCSB şi nu a reuşit. În ceea ce-l priveşte pe Montini, lucrurile sunt foarte clare. Avem contract semnat cu el pe doi ani. Dacă domnul Gigi Becali îşi doreşte un astfel de jucător de la Dinamo avem toată deschiderea să discutăm. Câtă vreme dânsul înţeleg că vrea 40 de milioane pe Man, oferta în momentul de faţă cu care putem să-l vindem pe Montini este de 60, că a dat şase goluri, 60 de milioane de euro şi preţul va creşte pentru că Montini va continua să dea goluri. Dacă domnul Becali vrea 40 de milioane pe Man, noi de ce să nu vrem 60 de milioane pe Montini? Dacă mai dă două goluri la Sepsi s-au făcut 80 de milioane. Să se grăbească!", a declarat ironic Davd, la ProX.

Oficialul dinamovist a precizat că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare va mai transfer un fundaş central şi un fundaş lateral.

Dinamo l-a transferat pe atacantul italian Mattia Montini în noiembrie 2018 şi de atunci jucătorul de 26 de ani a marcat şase goluri în Liga I, ultimele două, luni, în meciul cu Poli Iaşi, scor 3-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.