Echipa Dinamo Bucureşti a remizat, sâmbătă, în depasare, la Drobeta Turnu Severin, scor 2-2 (0-1), cu formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I în care oltenii au reuşit egalarea în inferioritate numerică în minutul 90+2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Romera '56 şi Nistor '81, în timp ce pentru olteni au înscris Ivan '13 şi Zlatinski '90+2.

1-0: Gustavo a executat surprinzător o lovitură liberă peste apărarea dinamovistă, Băluţă a centrat în faţa porţii şi Ivan a înscris cu capul în poarta goală din apropiere. Ivan i-a dedicat golul fostului jucător al Craiovei, Gheorghe Craioveanu.

1-1: Romera a restabilit egalitatea cu un şut extraordinar la vinclu de la 16 metri.

2-1: Hanca a centrat din partea dreaptă, Dumitraş a dat pe lângă minge şi Nistor a înscris cu un şut în forţă de la 11 metri lateral stânga.

În minutul 88, Alexandru Mateiu (CS Universitatea Craiova) a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault din spate cu talpa asupra lui Nistor.

2-2: Băluţă a centrat din partea dreaptă, Zlatinski a preluat în careu, l-a driblat pe Romera şi a înscris de la 6 metri.

CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelici, Barthe (Măzărache '86), Bancu – Mateiu, Zlatinski, Dumitraş – Băluţă, Ivan, Gustavo (Jazvici '71). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu – Hanca (Marici '89), Palici (Busuladzici '65), Nistor – Rivaldinho, Nemec (Bawab '84). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Kelici '49, Bancu '63, Zlatinski '89 / Hanca '49, Cerniauskas '90+1.

Cartonaş roşu: Mateiu '88.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Vladimir Urzică, Valentin Avram (asistenţi) - Florin Mazilu (rezervă).

Observatori: Constantin Stătescu, Cornel Sorescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.