Federaţia Algeriană de Fotbal (FAF) a anunţat miercuri că îşi va suspenda toate meciurile de fotbal pentru a-şi arăta solidaritatea cu palestinienii din Gaza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FAF a publicat miercuri, pe site-ul oficial o declaraţie prin care anunţă că suspendă „toate competiţiile şi meciurile de fotbal, până la noi ordine”, din solidaritate cu poporul palestinian.

Suspendarea meciurilor de fotbal a fost anunţată a doua zi după o explozie a unei rachete care a ucis cel puţin 471 de persoane într-un spital din Gaza.

Algeria a anunţat duminică faptul că a fost de acord să găzduiască „toate meciurile oficiale şi neoficiale”, ca parte a pregătirii selecţionatei palestiniene de fotbal pentru preliminariile Cupei Mondiale 2026 şi Cupei Naţiunilor Asiei din 2027, şi să acopere toate costurile legate de aceste evenimente.

În consecinţă, meciul oficial Palestina – Australia, programat pentru 21 noiembrie 2023, care face parte din preliminariile Cupei Mondiale 2026, se va desfăşura în Algeria.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.