Antrenorul Diego Martinez a fost numit la conducerea tehnică a echipei Espanyol, a anunţat, marţi, gruparea din Barcelona, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Martinez, 41 de ani, a mai antrenat ca principal pe Osasuna şi Granada. El îl înlocuieşte la Espanyol pe Luis Blanco, cel care a asigurat interimatul după demiterea lui Vicente Moreno.

Catalanii au lucrat câteva săptămâni pentru a-l aduce pe fostul antrenor al Granadei. El a fost, încă de la început, principalul obiectiv al conducerii clubului, care consideră că are profilul ideal pentru a schimba echipa şi pentru a putea lupta pentru obiective mai ambiţioase.

Diego Martínez se va întoarce astfel în LaLiga după un sezon şi după perioada petrecută la Granada, pe care a reuşit să o ducă din Segunda Division până în sferturile de finală ale Europa League. Vara trecută, el şi-a luat un an sabatic pentru a-şi încheia pregătirea în Premier League.

Deşi intenţia directorilor catalani a fost de a încheia angajarea lui săptămâna trecută, negocierile au fost amânate câteva zile. Antrenorul galician s-a aflat şi în atenţia cluburilor FC Sevilla şi Valencia, dar a preferat proiectul Espanyol, club patronat de omul de afaceri chinez Chen Yansheng.

Espanyol a terminat sezonul pe locul 14, la egalitate de puncte, 42, cu Rayo Vallecano şi Elche, de pe locurile 12-13.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.