Diego Maradona nu va mai antrena echipa Dorados de Sinaola, din a doua ligă mexicană, după încheierea Turneului Clausura, el apreciind că prezenţa lui duce la decizii arbitrare defavorabile formaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce Turneul Clausura se va încheia, voi pleca de la Dorados. Îmi pare rău, dar asta e decizia mea", a declarat Maradona, după remiza dintre Dorados şi Venados de Merida, scor 1-1.

El a adăugat că va cere să fie primit de preşedintele clubului, pentru a-l anunţa personal de această decizie. La baza furiei sale, stă un penalti "foarte clar" neacordat celor de la Dorados.

"Ştiţi de ce arbitrul nu acordat penalti? Pentru ca voi să nu scrieţi că l-a dat doar pentru că e vorba de echipa lui Maradona", a afirmat Maradona într-o conferinţă de presă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.