Atacantul echipei Atletico Madrid Diego Costa l-a înjurat de mamă pe arbitrul Jesus Gil Manzano şi a fost eliminat în minutul 28 al partidei cu FC Barcelona, de pe Stadionul Camp Nou, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centralul a trecut în raportul său înjuratura pentru care l-a eliminat pe Costa. Atacantul nu s-a potolit, l-a tras de mână pe arbitru pentru a-l împiedică să le arate cartonaşe galbene coechipierilor săi,Godin şi Gimenez şi l-a mai înjurat o dată. Costa s-a mai calmat abia după ce a Gerard Pique i-a pus pâna pe faţă şi i-a spus că o să fie suspendat patru meciuri.

După meci, antrenorul Diego Simeone nu prea i-a putut găsi scuze elevului său.

"În 11 meciuri am primit şapte cartonaşe roşii, probabil că facem ceva greşit. L-am întrebat pe arbitru şi mi-a spus ceva ce Costa susţine că nu a zis. Alţi jucători au spus anumite lucruri şi nu au fost eliminaţi, dar asta nu îl scuză pe Diego. Dacă arbitrul interpretează că a fost o insultă, atunci cartonaşul roşu este justificat. Dar nu este întotdeauna la fel", a declarat Simeone.

Formaţia FC Barcelona a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XXXI-a a campionatului Spaniei. Golurile au fost marcate de Suarez ’85 şi Messi ’86.

Catalanii s-au distanţat în fruntea clasamentului la 11 puncte de Atletico, aflată pe locul 2, după acest meci, când mai sunt doar şapte etape de jucat în acest sezon al LaLiga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.