Tehnicianul FCSb, Nicolae Dică, este fanul echipei Dinamo la meciul de marţi cu CFR Cluj, deoarece un rezultat bun al dinamoviştilor ar permite echipei sale să urce pe primul loc în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Normal că îmi doresc ca Dinamo să obţină un rezultat pozitiv, pentru că noi am avea şansa de a urca pe primul loc. Au jucători de experienţă, de valoare, care se pot motiva în jocurile importante, cum au făcut-o şi cu noi. Pot face un rezultat pozitiv şi un joc bun", a a declarat Dică, marţi, într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte meciul de miercuri cu Sepsi, de miercuri, Dică a subliniat că acesta va fi foarte greu: "Ştiţi foarte bine că trebuie să câştigăm mereu, iar adversarii se motivează mereu în plus. Întâlnim o echipă care vrea să fie în play-off, care a arătat bine în acest an, cu jucători de calitate de la mijloc în sus. Ne aşteptă un meci foarte greu. Suntem într-o perioadă bună, în ultimele 5 etape am făcut jocuri bune şi am acumulat puncte. Sper să câştigăm cele 4 meciuri rămase în acest an.  Suntem pregătiţi să jucăm, nu contează ce va fi afară. Trebuie să fim pregătiţi şi să dăm totul", a declarat Dică, subliniind că se bcuură de revenirea lui Gnohere la meciul cu Sepsi.

Meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FCSB va avea loc, miercuri, de la ora 20.00, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.