Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, că formaţia CFR Cluj are şanse mai mari de a se califica în grupele Ligii Europa decât echipa sa, în ciuda faptului că ardelenii au pierdut, cu 0-2, cu Dudelange, în Luxemburg, în prima manşă a play-off-ului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-a surprins, nu mă aşteptam ca ei să piardă în Luxemburg, dar cred că CFR au o şansă mai mare ca noi, pentru că întâlnesc o echipă din Luxemburg, dar trebuie să remonteze şi ei acel 2-0 din deplasare. Noi întâlnim o echipă foarte bună, cu un buget de trei ori mai mare ca al nostru, dar avem şansa noastră şi trebuie să credem în ea. Îmi doresc ca lumea să vină în număr cât mai mare la stadion şi să ne încurajeze pe tot parcursul jocului pentru că garantez că jucătorii vor da totul pentru a ne califica. Sperăm ca la ora jocului, gazonul să arate mai bine ca la ultimele jocuri, pentru că aşa ceva nu am crezut că se poate întâmpla pe un stadion de peste 200 de miliaone de euro, să avem un gazon aşa de prost. Sper ca la ora jocului să fie mai bun", a declarat Dică, într-o conferinţă de presă.

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), de echipa Rapid Viena, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc joia viitoare, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.