Antrenorul CSU Craiova Devis Mangia se consideră un italian atipic, pentru că nu este adeptul jocului bazat pe apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mangia a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, cum se explică faptul că formaţia sa primeşte goluri uşor deşi are un antrenor italian. 

"Înaintea partidei cu Gaz Metan aveam al doilea cel mai bun atac şi a doua cea mai bună apărare. Nu era rău, puteam mai bine, dar nu era rău. Era bun numărul de goluri marcate. Apoi numărul de goluri marcate a rămas bun în continuare, iar numărul de goluri primite va fi redus. Dar voi ştiţi că eu sunt italian atipic, nu sunt unul căruia îi place <catenaccio>. Această echipă va face mult mai bine în acest an. Sunt convins de asta. Dar trebuie să luăm meci cu meci", a spus el

Întrebat câte puncte îşi doreşte să câştige din meciurile cu Viitorul şi cu CFR Cluj, Mangia a răspuns: "Nu ştiu. Am văzut că s-a scris că sunt necesare zece puncte cu Viitorul, CFR şi Hermannstadt... (n.r. - i se spune că ar fi fost vorba de şapte puncte) Nu, nu, zece puncte. Sigur, zece nu. Nu ştiu, eu sper maximum.

Întrebat şi dacă îşi simte postul în pericol, Mangia a spus: "La Mediaş am făcut o bună partidă, cu câteva erori pe care trebuie să nu le mai repetăm. Sperăm să muncim şi să rezolvăm problemele pe care le avem în cel mai scurt timp posibil. Nu e o scuză, nu-mi plac scuzele, unii jucători nu se cunosc între ei, am lucrat puţin timp cu toţi."

Mitriţă nu va evolua cu FC Viitorul, fiind suspendat. Meza Colli, accidentat, va reveni pe teren după mecul cu CFR Cluj, a adăugat tehnicianul italian.

"Sper că va fi un meci spectaculos, ca anul trecut. Au fost partide foarte frumoase cu Viitorul, dar dificile, studiate, cu multe variante tactice. Nu ştiu dacă va fi mai dificilă decât cele din sezonul trecut. E posibil să fie schimbări în echipă, dar mai sunt două antrenamente", a mai spus Mangia, căruia, din Champions League, îi plac Juventus şi modul în care evoluează Şahtior Doneţk.

Meciul CSU Craiova - FC Viitorul va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a IX-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.