Barcelona a înregistrat, miercuri, a doua înfrângere la scor, 0-3, în meciul din deplasare cu Benfica Lisabona, din Liga Campionilor, după ce a pierdut, tot cu 0-3, partida cu Bayern, din prima etapă a fazei grupelor competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu toate acestea, antrenorul Ronald Koeman spune că nu se simte trădat de jucătorii săi.

"Mă simt sprijinit de jucătorii mei şi de atitudinea lor. Nu pot să comentez decât munca mea cu echipa. Nu ştiu despre restul, nu ştiu despre club”, a declarat Koeman, în conferinţa de presă de după meci.

În ciuda înfrângerii severe, Koeman a căutat să scoată câteva aspecte pozitive din meciul de miercuri seară, sugerând că echipa sa a jucat bine până la al doilea gol marcat de Benfica.

"Rezultatul final este greu de acceptat, nu este rezultatul pe care l-am văzut pe teren. Cred că echipa a jucat bine până la 2-0, am avut ocazii foarte clare de a marca. Aşa schimbi jocul. Dacă ei înscriu la una dintre puţinele lor ocazii şi obţin trei goluri, atunci există o mare diferenţă", a spus el.

Relaţia lui Koeman cu preşedintele Joan Laporta este tensionată şi rezultate precum cel de miercuri nu vor îmbunătăţi această situaţie.

"Pentru orice antrenor este întotdeauna dificil. Este o situaţie delicată să fii la Barcelona şi să nu câştigi două meciuri din Liga Campionilor. Înţeleg complet. E nevoie să acorzi echipei timp, când încerci să schimbi lucrurile. Există capitole la care care suntem inferiori, din punct de vedere fizic şi din punct de vedere al vitezei de joc", a adăugat tehnicianul olandez.

FC Barcelona a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), de Benfica Lisabona, în etapa a II-a a Grupei E a Ligii Campionilor.

Au marcat: Nunez ‘3, ’79 (penalti), Silva ’69.

În celălat meci al grupei, Bayern a trecut, acasă, cu 5-0, de Dinamo Kiev.

Bayern conduce în clasament, cu şase puncte, Bnefica este pe locul 2, cu patru puncte, iar echipa lui Mircea Lucescu, ocupă locul 3, cu un punct. Catalanii sunt ultimii, fără niciun punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.